Keiramo Arkkitehdit
Company ProfilePortfolioPeople & Contacts

 

Arkkitehtitoimisto Tauno Keiramo Oy on perustettu vuonna 1963 ja on yksi Turun vanhimmista arkkitehtitoimistoista. Rakentamisen kultaisina vuosina toimistossa työskenteli kymmeniä arkkitehteja ja suunnittelijoita ja vuosien varrella olemme suunnitelleet useita, uniikkejakin rakennuksia niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Tänä päivänä olemme keskittyneet lähinnä asuinkiinteistöjen, kuten omakoti-, kerros- ja rivitalojen sekä vapaa-ajankiinteistöjen suunnitteluun, mutta monien kilpailutöiden kautta myös julkisrakennusten suunnittelu antaa meille edelleen miellyttäviä haasteita.

Tarjoamme asiakkaillemme rakentamisen kokonaisratkaisuja, jotka kattavat luonnosvaiheen lisäksi myös lupakuviin tarvittavat pääpiirustukset sekä työpiirustukset ja avustamisen urakkatarjousvaiheessa. Tarvittaessa myös pääsuunnittelijan tehtävät voidaan sisällyttää sopimukseen kuten myös väri- ja sisustussuunnitelmat.

Suunnittelussa pyrimme kaikin tavoin ympäristöystävällisiin ja energiataloudellisiin asumisratkaisuihin. Myös elinkaariajattelu on meille tuttua - suunnittelemme koteja, jotka kestävät useiden sukupolvien asumisen.

Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka rakentuvat luottamuksen, ammattitaidon ja lämpimien henkilökohtaisten kontaktien varaan. Toivomme, että asiakkaamme löytävät meistä yhteistyökumppanin, johon turvautua vuosiksi eteenpäin.

   
in english